1
:
3
JUNIOR BLAU CVMM vs LA TORRE DE CLARAMUNT VOLEI

El junior cau derrotat per 1-3 davant la torre de Claramunt. Un partit amb un molt bon inici per part dels nostres que s’han emportat el primer set i han lluitat per emportat-se el segon i el tercer fins el final. Ja al quart set , el servei rival ha impedit construir amb comoditat i el partit ha marcat pels visitants. Un partit qye mostra que l’equip segueix creixent en lo col•lectiu, i que cal millorar també individualment per  assolor el següent nivell competitiu. Estem al camí i amb moltes ganes d’aconseguir-ho, seguirem entrenant de valent per assolir-ho!