3
:
1
Club Volei Canyelles VS Cv Murs Montjuïc

bona victòria del junior davant el CV Canyelles per 1-3. Un partit on l’agressiu servei de les nostres impedia construir a les rivals i facilitava posar el 0-2 a favor.  El tercer set es giraven les tornes i les locals forçaven des del servei i encertaven a maetre la nostra recepció que es sumava al desencert des del servei per cedir el tercer set. Ja al quart de nou des d’un inici decidides, ordenades i encertades s’ha aconseguit l’avantagge definitiu per posar el 1-3. Seguim aprenent a entendre com jugar a cada equop amb els recursos que tenim. Seguim creixent pas a pas.